hírdetés
Optibox T1000, az egyik legjobb minőségű digitális vevőkészülék

Az Optibox T1000 készülék tökéletesen megfelel a MinDigTV minőségi követelményeinek, hiszen a készülék tervezésekor az Antenna Hungária által megadott paraméterek és műszaki szempontok messzemenően figyelembe lettek véve.

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére. Alacsony áramfogyasztású, a teljesítményfelvétel maximum 20W, készenléti állapotban pedig mindössze 2W.

 

 digitális vevőkészülék

Optibox T1000 HDCX MinDigTV vevőkészülék

 

A T1000 HDCX az egyik legjobb minőségű digitális vevőkészülék. Az alkalmazott MPEG-4 technológia segítségével a TV és rádió műsorokat a legjobb minőségben élvezhetjük. Az egyszerű csatlakozások és működtetés, a felhasználóbarát háromdimenziós OSD, valamint a jó minőségű audió csatlakozók tovább emelnek a készülék minőségén. Emellett a készülék könnyen áttekinthető elektronikus programismertetővel, hasznos funkciókkal és csatornarendezési lehetőségekkel rendelkezik.

 

 kíváló kép-és hangminőség

 

Optibox T1000 HDCX MinDigTV vevő előnézet

 

Kiváló kép- és hangminőség jellemzi. Alkalmas a HD-s csatornák vételére, ennek megfelelően a hagyományos (SD) csatornák minőségéhez képest, ötször élesebb képet produkál egy arra alkalmas TV-n. Egyszerű, könnyen kiismerhető, felhasználóbarát menürendszerrel van ellátva. Így, amikor kézbe vesszük a távirányítót azonnal átlátjuk, hogyan lehet igényeink szerint beállítani a készüléket. Senki nem szereti órákig böngészni a használati utasítást egy-egy gombnyomás előtt. A menürendszer kialakításakor ez fontos szempont volt.

 

 Optibox

Optibox T1000 HDCX MinDigTV vevő csatlakoztatási lehetőségei

 

Az elektronikus műsorújságnak köszönhetően egy hétre előre tájékozódhatunk a műsorokról, azok részletes tartalmáról. Egy gombnyomással be is programozhatjuk a készüléket, hogy ha elérkezik az idő, automatikusan kapcsoljon át a kiválasztott műsorra. A készülék beépített Teletext dekóderrel rendelkezik, így a TXT információkat olyan TV-n is képes megjeleníteni, ami erre nem lenne alkalmas. A szülői zárral védhetjük gyermekeinket az esetleges nem kívánt tartalomtól. A készülék megbízhatóságát jelzi, hogy a forgalmazó két év teljes körű garanciát vállal rá.

 

Forrás: eurosat.hu

BoltCenter Online Kft.

support@eurosat.hu

 

Kapcsolódó cikk: Az EuroSAT, műholdvevők és antennák internetes áruháza

 

-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További termek hírek:
termekpiac.com

 


03.

2015.Március


<< 2015 Március >>
H K Sze Cs P Szo V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     


Képgaléria:
Doboz- Doboz központjában található a Kastélypark.